Forside
TV
Fladskærm
HiFi
 Pickupper 
Parabol/digital
Reservedele
B&O

 
 

    Reparation af bærbar PC   ( Laptop )


En bærbar PC er i princippet en almindelig PC med integreret mus, tastatur, skærm og strømforsyning. Det betyder, at pladsen er begrænset, hvilket har medført en generel nedsat grad af servicevenlighed. Bortset fra en simpel udskiftning af ram eller harddisk skal maskinen nemlig som hovedregel skilles fuldstændig ad for at man kan foretage selv simple reparationer.

Hyppige fejl på laptops er systemstop efter længere tids brug, manglende opstart, defekt ladestik eller lader, driverproblemer eller mekanisk defekt skærm efter f.eks et fald.

Årsagerne til fejlene er mangeartede, og på grund af maskinernes mekaniske kompleksitet kan man som regel ikke blot skifte et indstikskort, men må løse problemet på komponentniveau, eller foretage radikal udskiftning af store, kostbare enheder.

                                                                                          
 

Vi bestræber os på, at holde omkostningerne nede, og kun udskifte hvad der er nødvendigt. Et stort lager af brugte reservedele sikrer dig den biligst mulige pris på reparationen, og avanceret esd godkendt udstyr som varmluftloddekolber, giver os mulighed for at reparere i stedet for blot at indsætte nye boards.
 
 

Vi giver et gratis tilbud på reparartion af din bærbare PC, og kan eventuelt redde dine data, hvis det ikke kan betale sig at reparere maskinen.

Husk altid jævnligt at lagre sikkerhedskopier af dine vigtige filer på eksterne medier ( USB-nøgle, ekstern harddisk eller CD ). Når først maskinen er defekt, kan det være for sent!

Der ydes seks måneders reklamationsret på udførte reparationer. Reklamationsretten omfatter udskiftede reservedele og arbejdsløn. Der ydes ikke totalgaranti på hele apparatet.
 

Vi har som regel brugte Bærbare PCer til salg til meget rimelige priser - ring og forhør om aktuelt lager.