Forside
PC
Fladskærm
HiFi
 Pickupper 
Parabol/digital
Kontakt
B&O

 

         Reparation af TV 

Hvad er et TV?
TV skal i denne forstand forstås som et fjernsyn med billedrør, altså et gammeldags
TV ( CRT TV ). Der findes ingen billedrørs-tv med digitaltuner, og det kan ikke eftermonteres. Derimod kan der tilsluttes en ekstern boks som fanger det digitale antennesignal, og omsætter det til et signal, som kan ses på TVet gennem EURO-scart connectoren ( scartstikket ). For kunder med kabel-tv kræver fortsat brug af  gammeldags TV en boks som leveres af udbyderen.

Det kan betale sig at reparere
Det kan stadig være relevant at overveje en reparation af det gamle TV, hvis uheldet er ude. Ældre TV er fremstillet i en anden kvalitet, og med en helt anden opbygning, end et fladskærms-TV, og det betyder, at det ofte er simpelt og relativt billigt at reparere et fjernsyn. CRT teknikken bruges også i ældre, men kostbart, industrielt udstyr som CNC maskiner, dækapparater mv. hvor det giver god mening at holde den gamle skærm kørende.

Gratis tilbud
Hos os risikerer kunden ingenting. Vi giver et gratis prisoverslag inden reparation, hvis blot apparatet indleveres på vores værksted. Vores princip er "Repareret eller gratis". Hvis kunden ønsker det, kan vi til en rimelig pris også hente og bringe apparaterne.

Service i hjemmet
Vi har mange års erfaring med at servicere TV på stedet, og kan ofte løse problemet med det samme, eller opstille et låne-TV, mens reparation pågår. Bemærk at der er specielle takster for udkørende service.

Også service af B&O
De fleste af B&Os TV-modeller er modulopbyggede. Det betyder, at en reparation ofte er relativt enkel. Hvis det ikke er hensigtsmæssigt et reparere på komponentniveau, udskifter vi modulet med et brugt, men efterset og renoveret modul.

Garanti på reparation
Der ydes seks måneders reklamationsret på udførte reparationer. Reklamationsretten omfatter udskiftede reservedele og arbejdsløn. Der ydes ikke totalgaranti på hele apparatet.