Forside
TV
Fladskærm
HiFi
 Pickupper 
Parabol/digital
Reservedele
B&O

 

   Reparation af stationær PC 
 
 
 
 
 
 
 

Den såkaldte hardware ( isenkram ) i en stationær PC består af en lang række enheder, et kabinet med en strømforsyning, og mindst to kølesystemer, et til strømforsyningen og et til processoren.

Den stationære komputer skal tilsluttes tastatur, pegeredskab og skærm, og skal desuden være forsynet med et styresystem, f.eks. Linux eller Windows.

De almindelige symptomer på problemer med PCen er nedsat hastighed, skærmen fryser, der meldes fejl under opstart, komputeren genstarter spontant eller reagerer overhovedet ikke, når man forsøger at tænde den.

Årsagerne til fejlene kan være mange forskellige. Defekt styresystem f.eks. pga. virusangreb, resourcekonflikter, defekte enheder eller defekt harddisk.

Vi giver gratis tilbud på reparation af din PC, og kan eventuelt også foretage en redning af dine data, hvis det ikke kan betale sig at reparere hele maskinen. Et stort lager af nye og brugte
reservedele sikrer dig den bedst mulige pris.

Husk altid jævnligt at lagre sikkerhedskopier af dine vigtige filer på eksterne medier ( USB-nøgle, ekstern harddisk eller CD ). Når først maskinen er defekt, kan det være for sent!

Der ydes seks måneders reklamationsret på udførte reparationer. Reklamationsretten omfatter udskiftede reservedele og arbejdsløn. Der ydes ikke totalgaranti på hele apparatet.
 

Vi har som regel brugte PCer til salg til meget rimelige priser - ring og forhør om aktuelt lager.