Forside
PC
Fladskærm
HiFi
 Pickupper 
Parabol/digital
Reservedele
B&O

 

Parabol- og digitalantenner


                                                                 
 
 
 
 

Modtagelse af elektroniske signaler.
Med mindre man har købt sig adgang til et kabelnet, kræver modtagelse af elektroniske signaler en eller anden form for antenne. Typen, størrelsen og udformningen af antennen hænger hovedsagelig sammen med signalstyrken, og den frekvens man skal modtage.

Jordbaserede signaler.
Jordbaserede signaler udsendes fra en sendemast, og modtages på en antenne som i pricippet kan være alt fra en stump ledning til meterlange, sammenkoblede retningsbestemte antenner. Det er individuelt, hvor store krav der stilles til antennerne. Højde, afstand og mellemliggende træer og bygninger er vigtige faktorer.

Vi leverer og monterer alle typer antenner, og giver gerne rådgivning om den rigtige løsning.
 
 

                                                           


 


Signaler fra satellit.
De signaler som udsendes fra satellitterne ligger på meget høje frekvenser omkring 9-12Ghz., som er vanskelige at håndtere. Derfor "fanges" disse signaler ved hjælp af en parabolantenne, og omsættes til en lavere frekvens med et LNB hoved. Derefter føres signalet gennem et kabel frem til en speciel reciever, som laver et output, der kan vises på en skærm.

En signalkæde som omfatter så mange elementer, er selvfølgelig følsom over for fejl. Parabolen skal stå meget præcist, LNB hovedet kan gå i stykker, der kan komme fugt i kablet og recieveren kan blive defekt.

Vi har stor erfaring i opsætning og servicering af parabolanlæg, og har de rigtige instrumenter til at indstille anlægget helt præcist.