Forside
PC
TV
HiFi
 Pickupper 
Parabol/digital
Reservedele
B&O

 
 

Reparation af fladskærm


 


Hvad er en fladskærm?
En fladskærm er et apparat som består af et panel og en række enheder som styrer billeddannelsen. Der skelnes imellem monitorer som ikke har en indbygget tuner, og fladskærms-TV som kan modtage signaler fra antenne eller kabel. Der findes i dag to hovedtyper af fladskærme, LCD og Plasma.

På et LCD-TV ( Licquid Crystal Display ) er skærmen opbygget af en meget stor mænde små elementer ( Pixels ), som oplyses bagfra af en speciel type lysstofrør. Ved at tænde og slukke for de enkelte pixels lukkes der lys igennem, og der dannes et billede. Et LED-TV er opbygget på samme måde, men baggrundsbelysningen sker i stedet med lysdioder ( LEDs).

                                                                                        

Et plasma-TV har en skærm, som består af millioner af små celler, der indeholder en blandingsgas af xenon og neon. Ved at sætte strøm til cellerne ioniseres gassen, den bliver til plasma, udsender ultraviolet lys,  og fotonerne fra lyset påvirker et lag fosfor på skærmen, på samme måde som vi kender det fra et almindeligt billedrørs-TV.

                                                
 

Overvej reparation
Fejl på fladskærms-TV optræder i alle afskygninger, fra totalt funktionssvigt til midlertidige lydudfald og låste menupunkter. Også fjernbetjeningen kan være helt eller delvis defekt. Hvis der er tale om et apparat som har de funktioner man har brug for, kan det sagtens være tilfældet, at en reparation kan betale sig. Ofte kan f.eks netdele renoveres på komponentniveau, og brugte moduler kan komme på tale, ikke mindst fordi mange modeller bruger de samme basisenheder. Fjernbetjeningen kan repareres, eller der kan laves en computergenereret 1-1 kopi.
 

Gratis tilbud
Hos os risikerer kunden ingenting. Vi giver et gratis tilbud inden reparation, hvis blot apparatet indleveres på vores værksted. Vores princip er "Repareret eller gratis". Hvis kunden ønsker det, kan vi til en rimelig pris også hente og bringe apparaterne.

Garanti på reparation
Der ydes seks måneders reklamationsret på udførte reparationer. Reklamationsretten omfatter udskiftede reservedele og arbejdsløn. Der ydes ikke totalgaranti på hele apparatet.